Zelf een betonlook muur creëren

Een van de meest toegepaste woonstijlen vandaag de dag, is de industriële woonstijl. Deze stoere woonstijl spreekt vooral veel mannen aan, vanwege de ruwe en stoere materialen die erin worden gebruikt. Maar ook steeds meer vrouwen zien deze woonstijl graag worden toegepast. Vaak willen zij het dan wel iets verfijnder allemaal. Bij een industriële woonstijl wordt ook vaak beton toegepast. Erg stoer in combinatie met ruwhout en zwart staal. Maar zelf met ruw beton gaan werken is niet zo eenvoudig. Maar wat nu als je bijvoorbeeld een gewone gladde muur hebt maar je wilt graag een betonlook creëren? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn.

Tegenwoordig kun je een betonlook op praktisch alle ondergronden en diverse soorten ruimtes creëren. Of het nu gaat om je woonkamer, badkamer of keuken, het is overal toepasbaar. Je kunt zelfs meubels van een betonlook voorzien. Je kunt dit uitstekend doen met de producten van Home of Concrete. Het assortiment is zeer uitgebreid en het bied enorm veel mogelijkheden.  En weet je wat zo gemakkelijk is? Je kunt gewoon online betonlook verf bestellen. Wel zo gemakkelijk natuurlijk.

In de woonkamer

Als we kijken naar de woonkamer, dan zijn de producten van Home of Concrete zeer breed toepasbaar. Je kunt het niet zo gek bedenken of het is wel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een schouw in betonlook maken of een strakke wand omtoveren in een stoere betoonlookwand. Maar je kunt de producten van Home of Concrete ook meubels voorzien van een betonlook. Dit doe je dan met HoC Betonlook verf. Zo maak je van een simpel houten bijzettafeltje in eens een heel strak en stoer object voor in je woonkamer.

In de badkamer, toilet of keuken

Een betonlook in de badkamer is zeer fraai. Maar dan moet het wel waterdicht zijn natuurlijk. De Beton Ciré van Home of Concrete is hiervoor de oplossing. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een inloopdouche of wastafel in betonlook het kan allemaal. En het is super praktisch, makkelijk schoon te houden en uitermate hygiënisch. Ideaal dus voor in de badkamer.  Wil je beton cire badkamer online kopen? Kijk dan op de site van Home of Concrete. Hier vind je genoeg inspiratie om er mee aan de slag te gaan.  De betoncire is kant en klaar. Je kunt direct verwerken en het is gemakkelijk verwerkbaar. Je kunt het dus prima zelf doen als je een beetje handig bent. Wist je dat je er ook een mooie betonlook vloer of stoere trap mee kunt maken? Zeer fraai is dat. Daarnaast is het ook geweldig om toe te passen in het toilet of in de keuken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een aanrechtblad in betonlook. Super stoer natuurlijk! Daar kan je mee voor de dag komen bij je familie en vrienden.

Workshop

Ben je geïnteresseerd in wat er nog meer allemaal mogelijk is met betonlook verf, kijk dan eens op de website https://chalkpaint.store. Je kunt je hier onder andere inschrijven voor een workshop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *