Anti slip strips worden geplaatst zonder tussenkomst van een monteur

De meeste mensen hebben wel een trap in huis en veel mensen nemen dit als een gegeven en staan hier niet heel lang bij stil. De trap krijgt vaak niet heel veel aandacht binnen de totale interieur inrichting, zolang de trap maar veilig is. Een van de belangrijkste onderdelen van een veilige trap, is een trap met voldoende grip op de tredes.

Op een trap met vloerbedekking is er vaak genoeg grip. Toch is deze ondergrond echter niet heel populair, omdat deze erg snel onderhevig is aan slijtage en snel vies wordt. Om voldoende grip te creëren op een metalen of houten trap, is een rubberen anti slip strip zoals die van antisliprubbertape.com in veel gevallen een uitkomst. De strips zijn relatief goedkoop en zeer eenvoudig te bevestigen zonder tussenkomst van een monteur.

Bescherm de verf en de lak op de trap met een rubberen strip

De kleur van de trap is natuurlijk bepalend voor de uitstraling van het trappenhuis. Een witte houten trap zorgt bijvoorbeeld voor een meer ruimtelijk effect, terwijl een donker gelakte houtkleur ook voor een prachtig effect kan zorgen. Hoe je het ook wend of keert, wanneer je de trap eens behandeld hebt en gelakt en geschuurd is dan wil je hier dan ook zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Een trap lakken is een intensief en vaak ook prijzige klus. Door te kiezen voor een antislip strip zorg je niet alleen voor voldoende grip op de trap, maar is er ook nog eens extra bescherming voor de verf en de lak. De strips worden geplaatst op de meest slijtage gevoelige plekken op de tredes, waardoor je minder vaak onderhoud hoeft te plegen aan het lak en verfwerk.

Zelfs op sokken heb je voldoende grip met anti slip tape op de trap

Veel kinderen maken er een spelletje van om met veel herrie en zo snel mogelijk van de trap af te stormen. Naast het feit dat dit erg veel herrie geeft, is dit ook nog eens een zeer gevaarlijk spelletje, want een val van de trap kan ontzettend vervelende vervolgen hebben.

Om ervoor te zorgen dat je niet meer snel van de trap af kan rennen en je niet snel uitglijdt, kun je een rubberen strip plaatsen. Je wordt door de rubberen anti slip tape automatisch afgeremd, wat zorgt voor een veiligere situatie voor de kinderen. Zelfs wanneer je op je sokken van de trap afkomt heb je voldoende grip met deze strip voorzien van zeer sterk zelfklevende lijm.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *