De woontrends van 2021

2021, het jaar waarin er ontzettend veel nieuwe woontrends zijn ontstaan. Ook het jaar waarin veel mensen met hun huis bezig zijn. Druk aan het klussen of aan het verbouwen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is een keuze te maken wat je nou precies wil. Lees hier de woontrends van 2021.

Vloeren trends

Het is je vast niet ontgaan, de visgraat vloer. Het is echt een trend tegenwoordig. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Je kunt de vissengraat in verschillende kleuren krijgen. Van goedkoop laminaat tot dure. Je kunt het zo gek niet bedenken. De visgraat vloer is echt een trend en valt niet meer te missen in de woning. Je ziet tegenwoordig ook veel pvc-laminaat voorbijkomen. Deze kun je krijgen in klik pvc vloer, wat makkelijk te monteren is. Je kunt dit dus makkelijk zelf leggen.

De nieuwste woondecoratie

Wat je ook steeds meer voorbij ziet komen is het riet. Rieten spiegels, mandjes, noem het maar op. Mensen hangen ze aan de muur of zetten ze neer. Het is echt een nieuwe trend. Hierbij komt de kleur nude heel erg kijken. Je ziet veel nude muurkleuren met daar rieten mandjes, rieten spiegels of rieten fotolijsten aan. Het is een hele stijl opzich. Je kunt het helemaal zelf aankleden met kleuren en hoe je het wil hebben.

Alles strak

Wat ook niet kan ontbreken en wat al een tijdje staande is, is de industriële stijl. Veel zwart en strak. Je kunt deze stijl ook heel erg zelf aankleden. De stijl bestaat dus vooral uit zwart van staal. Je hebt lampen, tafels, kasten, je kunt het zo gek niet bedenken. Hierbij past een mooie tegelvloer een zwarte keuken. Ook bij deze stijl zie je vaak de visgraat vloer. Je kunt het dus matchen zoal je zelf wil.

De kleuren van 2021

Wat je ook steeds meer ziet zijn de pastelkleuren. En dan heb ik het vooral over groen, nude en blauw. Dit zijn echt een beetje de kleuren van 2021. Deze kun je overigens ook met elkaar matchen. Je kunt het zelf volledig aankleden met accessoires en het naar eigen smaak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *